html templates

Que és el Onewheel?
És un monopatí tipus "skate" elèctric, és una barreja entre una taula de surf i una taula de snow, amb la particularitat que no cal neu, ni aigua per funcionar, és una experiència totalment nova i revolucionària.
Dissenyada per a un públic que busca experiències exclusives.
Com funciona?
Funciona amb l'equilibri, i es elèctric amb tecnologia giroscòpica tipus Segway amb sofisticats sensors que faran que el moviment sigui màgic. Només té una part mòbil, i inclinant el cos cap als costats permetrà accelerar o frenar, pensat per a dominar-lo en uns minuts.
Quines sensacions ofereix?
En el gran moment de provar-ho, un te la sensació de flotar sobre el paviment, en els primers instants pot semblar difícil, però en poc temps un es va sentint més segur i poc a poc s'acaba sentint com Marti Mcfly en retorn al futur !!
No és un hoverboard.
Després de 6 anys d'experiència amb aparells de mobilitat personal, puc dir que el Onewheel és el monopatí més autèntic que hi ha, ha estat dissenyat per imitar una taula de surf agafant una onada, a més de portar unes bateries de Liti de qualitat, té una potència suficient com per arribar als 20km/h, igual que els famosos Segway !! A part dels estàndards de qualitat que el fan molt rígid, bé fabricat i resistent als cops, es nota que no és un producte oriental.
Qui pot usar-lo?
Les recomanacions del fabricant són:
Pes màxim 110 Kg, edat mínima de 13 anys i disposar d'un bon estat de salut.
Aquestes recomanacions són orientatives ja que el fabricants es volen curar en salut, des de la nostra experiència ho han provat nens de 10 anys i els ha funcionat bé, fins i tot tenim referències de nens més petits.
recomanacions:
Utilitzar calçat de sola plana perquè els sensors us detectin bé, sobretot en nens petits.
Subministrem casc.
Estar preparat per caure! la cultura Skate és així.
Activitat Onewheel:
L'activitat es dins les nostres instal·lacions, disposem d'una plataforma per a l'entrenament inicial i d'un circuit tancat sobre terra tipus boardercros per als que s'atreveixin.
Disposem de 3 tarifes:
10 minuts: 10 €
25 minuts: 19 €
45 minuts: 29 €

Horaris

 ·  Segway:

de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00, sortides cada 30 minutos

 ·  Mini-Golf:

de 10:00 a 20:30 tots eñs dies d'estiu

Contacte:

Email: info@livetour.cat
Telefono: +34 696447761
WhatsApp: +34 696447761 

Social: